Tech Data toimittaa IT- ja mobiilituotteet Suomen jälleenmyyjille


Toimimme maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa ja olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan tukkuri. Konsernimme liikevaihto oli 31.1.2015 päättyneellä tilikaudella 27,7 miljardia dollaria, ja olemme Fortune 500® -listan sijalla 107. Laajaan valikoimaamme kuuluu markkinoiden suurimpien valmistajien tuotteita vaativista järjestelmä- ja verkkoratkaisuista aina kuluttajatuotteisiin asti.

PAU:n lakko saattaa viivästyttää Tech Datan pakettitoimituksia

» Lue lisää


StreamOne - Tech Datan uusi pilvipalveluportaali
 
StreamOne on Tech Datan vastaus nykyaikaisen liiketoiminnan vaatimuksiin. Sen avulla tilaat, provisioit, hallinnoit ja laskutat asiakkaidesi pilvipalvelut (SaaS, IaaS ja PaaS) vaivattomasti.

Virtaviivaistettu toimitus- ja laskutusketju samassa työkalussa 
Voit keskittyä oman liiketoiminnan tekemiseen ilman sovellus- ja kapasiteettikaupan hallinnollisia rasitteita, kuten lisenssien vuosittaisia uusimisia tai oman laitesalikapasiteetin ylläpitoa.

StreamOne-portfolio tulee koostumaan kaikista käyttötarpeen mukaan laskutettavista päämiestemme pilvipalveluista 
 Lokakuussa 2015 StreamOne-portaalista löytyy koko Microsoft CSP -palveluportfolio, johon kuuluvat Office 365 sekä kaikki muut Microsoftin kuukausilaskutteiset tuotteet. IaaS-kapasiteettitarpeet voi täyttää juuri sillä teknisellä toteutuksella kuin loppuasiakas vaatii, ja SaaS-sovelluspalveluista voit kasata asiakkaasi tarvitseman ohjelmistokokonaisuuden.

Suomessa siirtymä pilveen on vauhdikasta – lunasta paikkasi voimakkaasti kasvavassa markkinassa avullamme!

Löydät StreamOne-portaalin Tech Datan webistä TD Cloud -otsikon alta.