Kirjautuminen uudistuu toukokuussa

Tech Datan verkkopalvelun kirjautuminen uudistuu toukokuun alussa. Jatkossa etusivulla on linkki erilliselle kirjautumissivulle, josta pääset kirjautumaan palveluun omilla Tech Datan tunnuksillasi.

Huomioithan, että uudistumisen jälkeen uusi kirjautumissivu ei muista tunnuksiasi. Asiakasnumerosi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi säilyvät kuitenkin ennallaan. Saat ne tallennettua uudelleen, kun kirjaudut palveluun ensimmäisen kerran uuden kirjautumissivun kautta. 

Ensimmäisinä viikkoina linkki kirjautumiseen löytyy sekä tutusta paikasta etusivun vasemmasta laidasta että etusivun oikeasta yläkulmasta. Jatkossa kirjautuminen löytyy ainoastaan oikeasta yläkulmasta.

Ilmoitamme uudistuksen tarkemmasta aikataulusta lähempänä. Voit kysyä lisätietoja Tech Datan yhteyshenkilöltäsi.

Päivitetty 19.4.2018


Tech Data toimittaa IT- ja mobiilituotteet Suomen jälleenmyyjille


Toimimme maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa ja olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan tukkuri. Konsernimme liikevaihto oli 31.1.2016 päättyneellä tilikaudella 26,4 miljardia dollaria, ja olemme Fortune 500® -listan sijalla 108. Laajaan valikoimaamme kuuluu markkinoiden suurimpien valmistajien tuotteita vaativista järjestelmä- ja verkkoratkaisuista aina kuluttajatuotteisiin asti.
Tuntematon jättiläinen digitalisaation taustalla


Maailman suurimpien ICT-yrityksien joukkoon kuuluva IT-tukkuri Tech Data on tuntematon jättiläinen digitalisaation taustalla.

 ”Osuutemme arvoketjusta on kasvanut ja pystymme osaltamme tukemaan kumppaneitamme entistä parempaan lisäarvon tuottoon. Olemme digitalisaation taustalla toimiva välikäsi, joka mahdollistaa teknologian potentiaalin hyödyntämisen olohuoneista konesaleihin”, Tech Data Finlandin toimitusjohtaja Jani Koivu valottaa.

» Lue koko juttu