Tech Data toimittaa IT- ja mobiilituotteet Suomen jälleenmyyjille


Toimimme maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa ja olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan tukkuri. Konsernimme liikevaihto oli 31.1.2016 päättyneellä tilikaudella 26,4 miljardia dollaria, ja olemme Fortune 500® -listan sijalla 108. Laajaan valikoimaamme kuuluu markkinoiden suurimpien valmistajien tuotteita vaativista järjestelmä- ja verkkoratkaisuista aina kuluttajatuotteisiin asti.
Haluatko työskennellä voittajayrityksessä?


Haemme Tech Datalle Espooseen vakituiseen työsuhteeseen Cloud & Software -tiimiin Technical Sales Manageria (Solution Architect).

Tehtäväsi on yhdessä jälleenmyyjiemme ja tuotevastaaviemme kanssa löytää oikeat Red Hat palvelukokonaisuudet loppuasiakkaiden tarpeiden mukaan. Nordic–roolissa työskentelet tiiviisti tuotevastaavien kanssa eri maissa.


» Lue lisää
Tuntematon jättiläinen digitalisaation taustalla


Maailman suurimpien ICT-yrityksien joukkoon kuuluva IT-tukkuri Tech Data on tuntematon jättiläinen digitalisaation taustalla.

 ”Osuutemme arvoketjusta on kasvanut ja pystymme osaltamme tukemaan kumppaneitamme entistä parempaan lisäarvon tuottoon. Olemme digitalisaation taustalla toimiva välikäsi, joka mahdollistaa teknologian potentiaalin hyödyntämisen olohuoneista konesaleihin”, Tech Data Finlandin toimitusjohtaja Jani Koivu valottaa.

» Lue koko juttu
Ongelmia kirjautumisessa?

Tech Datan verkkosivuille on tehty maanantaina 15.5. päivitys (TLS 1.1), jonka myötä kirjautumiskentät eivät enää näy sivuillamme vanhoilla selainversioilla.

Mikäli sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisessa, varmistathan että sinulla on käytössäsi vähintään jokin seuraavista selaimista tai niitä uudempi versio:

Internet Explorer 11
Google Chrome 22
Firefox 27
Opera 12.18
Safari 7

Palveluun kirjautuminen ei jatkossa onnistu näitä vanhemmilla selainversioilla. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Suosittelemme aina selaimen uusinta versiota, mutta emme kuitenkaan beta-versioita. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Tech Datan myyntiin tai osoitteeseen ecom@techdata.fi.